Gezellig wonen

Gezellig wonen

Wat kan je hier terugvinden?

Informatie

Kamerplanten

Levend groen brengt als vanzelf sfeer in huis. Of je nu gaat voor een majestueuze gatenplant, een potige cactus of een schattig miniplantje: elke huisstijl vraagt om een gepaste groenmaker. In ons ruim assortiment kamerplanten gaan we steeds weer op zoek naar bijzondere pareltjes met een apart verhaal.

Woondecoratie

De juiste pot voor die bijzondere kamerplant vind je in de afdeling woondecoratie. In verschillende sfeerkamers brengen we je graag op ideeën om ook thuis met jouw interieur aan de slag te gaan. Kussens in een andere kleur, een bijzonder decoratief element, wat sfeervolle verlichting: er is niet zo veel nodig om van je huis een toffe thuis te maken.

Sfeermakers en cadeautjes

Decoratieve theelichten en geurkaarsen, een kaars die knispert als ze brandt: het zijn eenvoudige dingen om meteen een bijzondere sfeer in je woonkamer te brengen. Maar bijvoorbeeld ook de boodschappentassen van Handed By breng je meteen in de juiste sfeer om te gaan shoppen!

Bij Tuincenter Claes bieden we je een breed assortiment van producten die je meteen in de juiste sfeer kunnen brengen: wat die sfeer ook moet zijn. Het zijn stuk voor stuk ook leuke cadeautjes: fijn om te geven, altijd leuk om te krijgen.

Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie over deze afdeling? Of had u een andere vraag?
Stel ons uw vragen
Contacteer ons nu

Deel deze pagina